Lägenheter

Klicka på bilderna för att se hela!


Röshult

I rofyllda Röshult har vi två längor med radhusliknande lägenheter. Varje lägenhet har en egen uteplats som man själv får ta hand om. Det finns gott om parkeringsmöjligheter, närhet till lekplats, boulebana, stora grönytor och elljusspår. I detta område är det mestadels tvårumslägenheter.

Rånnaväg

I romantiska Rånnaväg har vi ett klassiskt hyreshus. De flesta lägenheterna har egen balkong. Det finns ganska stora gräsmattor för lek och samvaro. Även här finns det närhet till lekplats och boulebana. I detta område är det mestadels två- och trerumslägenheter.

Hulu

I härliga Hulu har vi fem parhus med radhusliknande lägenheter. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och närhet till affär och badplats. Alla lägenheter har egen uteplats som man får sköta själv om man vill. I detta område är det mestadels två- och trerumslägenheter.

Köttkulla

I kärvänliga Köttkulla har vi en radhuslänga i tegel. Det finns ganska stora gräsmattor för lek och samvaro samt närhet till skog, idrottsplats och badplats.

Alla lägenheter har egen uteplats som man får sköta själv om man vill. I detta område är det mestadels tvårumslägenheter men även ett par trerumslägenheter.

Gällstad

I gästvänliga Gällstad har vi flera parhus. Det finns ganska stora gräsmattor för lek och samvaro samt närhet till idrottsplats och affärer. Varje lägenhet har egen uteplats som man sköter själv, nästan som att ha ett egen villa. I detta område är alla lägenheter stora fyrarumslägenheter.

Torsbo

I trivsamma Torsbo har vi två parhus. Det finns gräsmattor för lek och samvaro. Varje lägenhet har egen uteplats som man sköter själv, nästan som att ha ett egen villa. I detta område är alla lägenheter stora fyrarumslägenheter.

Månstad

I mysiga Månstad har vi ett litet hyreshus med två- och trerumslägenheter. Det finns en mindre gräsmatta för utomhusaktiviteter. Varje lägenhet har egen uteplats/balkong.

Hulared

I harmoniska Hulared har vi ett par trerumslägenheter i parhusmodell.  Huset ligger trivsamt på en återvändsgata i ett lugnt område. Det finns gott om utomhusutrymme. Varje lägenhet har egen carport och uteplats.

Ölsremma

I öppenhjärtiga Ölsremma har vi mestadels trerumslägenheter i par- och radhushusmodell fördelat på tre områden. Det finns gott om trevliga utrymmen utomhus. Möjligheter för den som har gröna fingrar. Varje lägenhet har egen uteplats och de flesta har egen carport.

Tvärred

I trevliga Tvärred har vi mestadels två- och fyrarumslägenheter i radhushusmodell fördelat på två längor. Varje lägenhet har egen uteplats. Möjligheter för den som gillar att påta i jorden.

Vegby

I vackra Vegby har vi mestadels trerumslägenheter i radhushusmodell fördelat på två längor. Det finns gott om trevliga utrymmen utomhus. Möjligheter för den som har gröna fingrar. Varje lägenhet har egen uteplats och gott om parkering.